8 Kasım 2009 Pazar

Leopar... İddialımı?Şıkmı?Rüküşmü?

  Leopar  denilince insanların aklına bu üç soru gelir öncelikle... Aslında bu tamamen leopar desenini nerde ve nasıl kullandığınıza bağlıdır.

Bukadar şirin bir desen olmadığını hepimiz biliyoruz :)


  Yani bu desen yerine göre insanı rezil eden,doğru kullanımdada şıklıkla vezir eden bi desen türüdür.Bu kumaşı kullanırken yapılmaması gereken en önemli şey baştan aşağı komple leopar giyinmektir.Şık ve küçük ayrıntılarla kullanıldığında ise hoş ve asil  bir şıklık sunar leopar deseni..
  Peki gelelim en önemli konuya Leopar desenini nasıl kullanmalıyız
 
  • Siyah düz kesimli mini bir elbisenin altına giyilecek leopar desenli topuklu ayakkabılar,sade elbisenize farklı bir hava katıcaktır.


  • Yine seçiminiz spor olsun günlük olsun,düz renklerden oluşuyorsa ve özelliklede leoparın fonundada bulunan ve en çok uyumluluk gösterdiği renkler olan kahverengi,siyah,krem rengi kıyafetlerinizle birlikte,ister gece ister gündüz sade görüntünüzü şık bir leopar çantayla zenginleştirebilirsiniz.


  • Özel davetlerde de elbiselerde kullanılan bu desene sahip elbisenin kesiminin iyi olması gerekli ve elbisenin yanında kullanılacak aksesuarlar,ayakkabı ,çanta mümkün olduğu kadar sade olmalı çünkü leopar zaten iddialı bir desen ve dahada gösterişe ihtiyacı yok!



  • Şu aralar Tayt modası nekadar yaygın hepimiz biliyoruz ve tayt oldukça rahat bir giysi,tabiki benim fikrimce uzun tshirt ve tuniklerle kombinlendiğinde daha hoş duruyor.Eğer seçiminiz leopar bir tayt olucaksa yine üstünüze giyiceğiniz tshirt rengini nekadar düz tutarsanız okadar sade görünürsünüz.


  • Son olarakta yine leoparın kullanımı olarak en hoş bulduğum ve çoğunlukla bu şekilde kullandığım şekli şal.Leopar desenli bir şal ,sıradan kıyafetinize çok farklı bir hava katabilir.





Hiç yorum yok: