16 Mart 2010 Salı

Her kadının dolabında bulunması gereken 5 temel parça

    Zamansız  etkinliklerde hayat kurtarıcı bu parçalar,her kadının dolabında olmazsa olmazlardandır.Bu parçaları hem kombilemesi kolay hemde hem şık hem spor,hem abiye her ortama takı ve aksesuarlarla uydurulabilirler.Peki nedir bu beş temel parça??
                                      
Beyaz Gömlek

Ne kadar sade ve klasik bir kesim seçerseniz kullanma süreniz de o kadar uzun olacaktır. Zira zamansız parçaları sezon trendlerine göre seçmekten kaçınmakta fayda vardır.


Küçük Siyah Elbise

Aniden çıkan bir davet, parti ve hatta düğün için dolabınızda küçük siyah bir elbise mutlaka olmalı.Seçeceğiniz sade siyah elbisenizi, gerek ayakkabıçanta ve takı gibi askesuarlar gerekse değişiksaç ve makyajınız ile defalarca ve farklı şekillerde kullanabilirsiniz.


Klasik Jean Pantolon

Dolabınızda her zaman topuklu ayakkabı ve şık bir gömlek ile kombinleyebileceğiniz klasik kesim ve renklerde tercih edilmiş bir jean pantolonunuz olsun.Trendlerin aksine,modeli daha sade,rengi koyu,taşlanmamış bir modeli seçerseniz ,hem klasik hem spor olarak daha çok kullanma alanına sahip olursunuz.


Klasik Trençkot

Her kadının dolabında bulunması gereken zamansız 5 parçadan biri de kuşkusuz klasik kesim bir treçkot olacaktır.


Siyah Topuklu Ayakkabı


Siyah topuklu ayakkabı hem gece katılacağınız davetlerde küçük siyah elbisenizle hem de gündüzbeyaz gömlek ve jean pantolon ikiliniz ile birlikte kullanabileceğiniz ideal bir aksesuar olacaktır.



Bu 5 parçanın dolabınızın temel parçalarını oluşturması,sezon parçaları ile kombinlendiğinde gerçekten bir şık kombinler yaratması  ve kullanışlılığı ile uzun süre kullanılacak olmalarıda bunlara artı bir avantaj sağlamaktadır.Eğer bu 5 parçaya sahip değilseniz ,kesinlikle edinmenizi öneririm:)

Hiç yorum yok: