18 Aralık 2009 Cuma

2010 oje trendleri

  Heralde ojelerde en çılgın renklerin olacağı yıllardan biridir 2010 :)  Siz hiç  açık yeşil oje sürdünüzmü? Elbet vardır aranızda bu rengi kullanan çılgınlar :D ama genelde pek kullanılmayan bir renk! Peki ya trend olursa ? Gelin bakalım bu sene ojelerde hangi renkler kullanılacak...


Açık Yeşil: Chanel ojelerde trendleri yaratmaktaki liderliğini koruyor.Bu kış açık yeşil ortalığı kasıp kavuracak,marjinal bir renk olsada moda olacak!
  öneri:Chanel 407 jade,OPI 'nin açık yeşili





Koyu kırmızı,Açık kırmızı,Bordo : Kırmızının modasının hiç geçmiyeceğini biliyoruz,kırmızı sürecekseniz bu sezon ya çok koyu kırmızı yada nar çiçeği tonlarına yönelmelisiniz.Açık tenlilerde koyu kırmızı ve bordo,kendini daha çok belli ederken,koyu tenliler ise açık kırmızı ve narçiceği renklerine yönelmeli.

 öneri:Pastel 07 ve 80 nolu bordo ojeleri,flormarın parlak bordosu 68,şarapkırmızısı 228,klasik bordoları 19 ile 352. Pastel 28,Flormar 321,02,48nolu açık kırmızı ve narçiceği renkleri.Koyu kırmızı olarak ise flormar 128,363,369 no'lu ojeleri revaçta.



Lacivert ve Siyah : Siyah bu sene favori yılını yaşıyacak tırnaklarda,modadaki tezatlık tırnaklarada yansıyor,bembeyaz ellerde simsiyah ojeler.Lacivert ise geçen sene moda olmasına rağmen bu senede 80'ler modasının geri dönüşü ile popülerliğine devam edecek gibi gözüküyor.
  öneri:Chanel 461 blue satin,Flormar ve Pastelin siyah ojeleri



Hiç yorum yok: