29 Aralık 2009 Salı

ZARA SAÇ BANDI KOLEKSİYONU

   Saç bantlarının yeniden gündeme gelmesiyle birlikte,heryerde alıp başını giden gösterişli saç bantları,taçları Zara'yıda etkisi altına aldı.Gerçekten çok hoş modeller bulunmakta,saç bandı ve taç kullanmayı yanlız açık saçla değil,sevimli topuzlarlada kullanmayı sevenlerdenseniz,bu koleksiyonda kaçmaz:)

  özellikle fiyonk şeklinde olanları çok beğendim.Tüylü olanlar pazarlara kadar düştü maluım:)








Kürk YELEK

 

   Bu sene heryerde birr kürk yelektir almış başını gidiyor.Ünlü markaların ve modacılarında tasarımlarında yer verilen en önemli detaylardan biri kuşkusuzki kürk yelekler,motlar,yakalardı...




Kürk yelekler,kısa,uzun,kemerli kemersiz heryerde karşımızda.Bazı uzun tüylüler korkunç gözüksede :)) çoğu model gayet güzel bence tabii ki gerçek kürk tercih etmemek şartıyla..





ZARA İNDİRİMİ

Bayanlar bu aralar kredi kartlarınızın limitlerini doldurmamaya bakın.Çünkü 2 ocak ta ZARA mağazaları ve grubu mağazalarda indirim başlıyor.Uzun zamandır beklediğim indirim! bence kaçırmayın derim :)



27 Aralık 2009 Pazar

FOREVER 21

Forever 21  markası güncel ve trendleri takip eden kıyafetler ve aksesuarlarıyla yurtdışındaki gençlerin favori markalarından birisi.Sitesine baktığımda gerçekten birsürü şey beğendim ,Mali durumlar düzeldimi bi hücum gerektiriyor bu site, Alışveriş yapabiliyorsunuz ve makul shipping ücretleri ile gönderiyor bu site aldıklarınızı ..
Merak eden varsa sitesi:  http://www.forever21.com/ 

özellikle aksesuar kısmına bayıldım bu markanın,ben gibi ıncık vıncık boncuk meraklısıysanız kaçırmayın bence... beğendiklerimden birkaçı:









20 Aralık 2009 Pazar

Apolet Tarzı omuz süsü -DIY

Bu aralar vatkaları ,omuzları süslemek nekadar moda hepimiz biliyoruz.Balmain tarzı yüksek omuzlu ceketler,vatkalar derken,annelerimizin  giydiği vatkalı omuzlar geri döndü.
  Şahsen ben geniş omuzlu bi insan olduğum için,vatkalara pekte sıcak gözle bakmayan ,hatta insanların omuzlarını acaip gösterdine inanan biriydim.Ta ki apolet tarzı süslenen vatkaları görene kadar:) zımbalar,taşlar pullar,zincirler ,Hepside tam benlik.
  Bende bu modadan yola çıkaraktan elimde bulunan peluş (Arkası kumaşla kaplı) bir parçayı  vatka  kesiminde keserek ,kenarlarınada şerit şeklinde satılan zımbaları dikerek böyle bir omuz süsü elde ettim kendimce :) Ben belli bi yere sabit olarak dikmeyi düşünmüyorum,altına bir iki çengelli iğne dikip tak çıkar şeklinde istediğim yerde kullanmayı düşünüyorum bu omuz süsünü ...
  
   Ee ne duruyoruz ozaman haydi kızlar dikişe :))

18 Aralık 2009 Cuma

2010 oje trendleri

  Heralde ojelerde en çılgın renklerin olacağı yıllardan biridir 2010 :)  Siz hiç  açık yeşil oje sürdünüzmü? Elbet vardır aranızda bu rengi kullanan çılgınlar :D ama genelde pek kullanılmayan bir renk! Peki ya trend olursa ? Gelin bakalım bu sene ojelerde hangi renkler kullanılacak...


Açık Yeşil: Chanel ojelerde trendleri yaratmaktaki liderliğini koruyor.Bu kış açık yeşil ortalığı kasıp kavuracak,marjinal bir renk olsada moda olacak!
  öneri:Chanel 407 jade,OPI 'nin açık yeşili





Koyu kırmızı,Açık kırmızı,Bordo : Kırmızının modasının hiç geçmiyeceğini biliyoruz,kırmızı sürecekseniz bu sezon ya çok koyu kırmızı yada nar çiçeği tonlarına yönelmelisiniz.Açık tenlilerde koyu kırmızı ve bordo,kendini daha çok belli ederken,koyu tenliler ise açık kırmızı ve narçiceği renklerine yönelmeli.

 öneri:Pastel 07 ve 80 nolu bordo ojeleri,flormarın parlak bordosu 68,şarapkırmızısı 228,klasik bordoları 19 ile 352. Pastel 28,Flormar 321,02,48nolu açık kırmızı ve narçiceği renkleri.Koyu kırmızı olarak ise flormar 128,363,369 no'lu ojeleri revaçta.



Lacivert ve Siyah : Siyah bu sene favori yılını yaşıyacak tırnaklarda,modadaki tezatlık tırnaklarada yansıyor,bembeyaz ellerde simsiyah ojeler.Lacivert ise geçen sene moda olmasına rağmen bu senede 80'ler modasının geri dönüşü ile popülerliğine devam edecek gibi gözüküyor.
  öneri:Chanel 461 blue satin,Flormar ve Pastelin siyah ojeleri



En klasik parça :DERİ CEKET

Deri ceket,çokta farklı olmayan sade bir model alındığında dolabın demirbaşlarından olan bir parça.
  Bu sezon yine motorcu tarzında deri ceketlerin günümüze dönmesiyle yeniden gündemde deri ceketler,herşeyle kombinlenebilme genişliği ile önemli kurtarıcılardan biri olmaya devam ediyor!
                                  Sezonun deri ceketlerinden örnekler




Yılbaşı gecesi için elbise önerileri

  Yeni yıla girerken birçoğumuz yılbaşı akşamı için özel planlar yapmaktayız ve de biz bayanlarıda her zamanki gibi en çok ne giymeliyim derdi düşündürmekte..    
    Yılbaşı akşamını hem rahat,hem trendy,hemde zarif ve gösterişli gözükerek geçirmek istiyorsanız önerilere bir göz atın derim ;)


            


Görseller:asos.com

Pudra Pembesi

BEN BU RENGE BAYILIYORUM! :)
 Bu sezon oldukça öne çıkan bir renk. Her cilt tipinde insana ayrı ayrı yakışan geniş ton yelpazesine sahip bi renk birde,bu yanı bu rengi dahada kullanışlı kılıyor.. Sizlerle pudra pembesi rengi olan beğendiğim çeşitli kıyafetleri paylaşıcağım umarım beğenirsiniz:)


TopShop marka bu cekete resmen bittim,beyaz bir pantolonun üstüne yada skinny bir jean üstüne nasıl duracağını düşünmek bile heyecanlandırdı beni:)


Pudra rengi aksesuarlarda bu sezon çok moda ister beyazla,krem rengiyle,ister siyahla,kahverengiyle kombinlenebilecek kadarda uygun bir renk..


ve son olarak abiye kıyafetlerde pudra rengi dahada bir asil,uçuş uçuş ,peri kızı görünümü yaratıyor.







  

Mecburi Ara:)

  Uzun zamandan beri yeni post yayınlayamadığımın farkındayım.. Sınavlar,Projeler derken pek bişeye vaktim kaldığı söylenemez:) Anca en son Mango indirimini kaçırmamak üzere,mangoya uğramıştım ve tabikide elim kolum dolu çıktım.
    Bu olağan mango çıkartmasından ele geçirilenler: Crocodile derisi görünümlü çikolata kahve bi çanta(82 küsürden 40 a inmişti),Tipik mango kazak-hırkalarından bir demet:) (pudra pembesi hırka ihmal edilmedi )kazaklarda 18 milyona kadar düşmüşlerdi,bi uğrayıp bir çıkartmada sizler yapın derim..

9 Aralık 2009 Çarşamba

Mangoda %50 indirim!

MANGO mağazalarında bugün başlayan %50 indirimi kaçırmayın!:)