10 Ocak 2010 Pazar

Garnier’den “Kafeinli Göz Roll-On”

   Göz altı torbaları ve koyu halkalar, özellikle biz kadınların en çok şikayetçi olduğu konulardan biridir. Dolaşım bozukluğu ya da doğuştan gelen pigment farklılıkları gibi nedenlerin yanı sıra, zorlu hayat şartları ve uykusuzluk gibi etmenler de bu sorunu tetikler.

   İşte Garnier, biz kadınların bu sıkıntısına son vermek üzere, kahvenin canlandırıcı etkisinden ilham alarak geliştirdiği ve Avrupa’da “2009- Yılın Ürünü ”unvanına sahip olan Kafeinli Göz Roll-On’unu şimdi Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor.



     ilk kez bir göz bakım ürününde kullanılan roll-on teknolojisi ise, göz altı bölgesine serinletiyor, masaj etkisiyle rahatlatıyor. Üstelik, nemlendirici jel formülün içerdiği üzüm antioksidanları, gün boyu serbest radikallere karşı yüzümüzün bu en hassas bölgesini özenle koruyor, sağlıklı bir görünüm yaratıyor.

   4 haftada gözle görülür bir sonucu garanti eden Garnier Kafeinli Göz Roll-On, hem kadınlar hem de erkekler tarafından rahatça kullanılabilir. Üstelik pratik ambalajı sayesinde kolay bir kullanım sağlıyor
Ürünün en beğendiğim taraflarından biri de ulaşılabilir fiyatı. Sadece, 14,99 TL .


  Ben aldım ve deniyorum,şimdiden faydasını görmeye başladım,malum final zamanı uykusuz geceler ve sabaha pörtlek gözler:) bu dönemde bile etki ediyorsa gerisini siz düşünün:)

Hiç yorum yok: